Varausehdot

Nämä ehdot sitovat molempia osapuolia asiakkaan hyväksyttyä tarjouksemme – tai Kimppa Ky:n vahvistettua asiakkaan tekemä varaus, yleensä sähköpostitse tai tekstiviestillä. Varaajan on oltava täysi-ikäinen.

Varaaminen ja maksaminen

Varausmaksu (n. 25% vuokrasta) tulee maksaa samana päivänä tai sovitusti, ja loppusuoritus kolme viikkoa ennen loman alkua. Varaajan pitää olla täysi-ikäinen. 

Vuokrakohteen käyttö

Vuokrakohde on varattu tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 13 – toisinkin voimme sopia. Sesongin ulkopuolella voi viikonloppuisin viipyä sunnuntaihin klo 20 asti.

Mökin vuokrahintaan kuuluvat sähkö ja polttopuiden normaali kohtuukäyttö.

Asiakas tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet, jos ei ole vuokrannut niitä (10 € / h:lö).

Kohteen siivouksesta loman aikana ja sen lopussa huolehtii asiakas itse, mikäli ei ole ostanut sitä palveluna. Jos loppusiivous on jäänyt suorittamatta, perimme aiheutuneet kulut.

Jos sopimukseen on tulossa lisäys henkilöluvun tai lemmikkien suhteen, siitä tulee ilmoittaa ensitilassa. Teltan tai muun lisämajoitustilan käytöstä pitää sopia kanssamme erikseen.

Kaikki toiminnat ja harrasteet tapahtuvat häiriötä tuottamatta ja omalla vastuulla. Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme vakuutuksen ottamista.

Mökkiloma Talvella

Talvella saat kohteen käyttöösi sovitusti lämmitettynä ja tien pihaan asti lingottuna. Vuokrajakson aikana huolehdimme lumitöistä traktorilla lingottavien kulkuväylien osalta. Vuokralainen vastaa portaiden, polkujen yms. puhdistamisesta ja liikkuu niillä omalla vastuullaan.

Peruutukset

Peruutus tulee tehdä kirjallisesti, esim. sähköpostitse. Tuolloin pidätämme varausmaksun. Jos peruutus on tehty kolme viikkoa ennen loman alkua ja vuokra maksettu kokonaan, palautetaan loppumaksun osuus, 75%.

Myöhemmistä peruutuksista peritään täysi maksu varattuine oheispalveluineen. Milloin peruutuksen syyksi luotettavasti osoitetaan asiakkaan tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävän henkilön äkillinen vakava sairastuminen tai -onnettomuus, loppumaksu palautetaan vielä 48 tuntia ennen varausajankohtaa tehdystä peruutuksesta. Yleensä tarjoamme mahdollisuutta varata kohde myöhemmin uudelleen, jolloin osa maksetusta vuokrasta hyvitetään.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, vuokranantaja voi irtisanoa sopimuksen ja asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra ja ennakkomaksu takaisin. Jos varaus joudutaan keskeyttämään häiriökäyttäytymisen takia, maksuja ei palauteta. Mikäli maksut laiminlyödään, voidaan varaus peruuttaa vaikka varaajaa ei tavoitettaisi. 

Vahingon sattuessa

Asiakas on velvollinen viipymättä ilmoittamaan ja korvaamaan lomakohteelle, sen irtaimistolle tai ympäristölle aiheuttamansa (myös lemmikkiensä aiheuttamat) vahingot kohteen omistajalle. Vuokranantaja ei vastaa sellaisista asiakkaalle aiheutuneista vahingoista, tai seurauksista, jotka aiheutuvat ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä (force majeure) tai vastaavasta syystä, esim. luonnonilmiöt, hyönteiset, säänvaihtelut, sähkökatkot. 

Mökkikansio

Mökkikansiosta löytyy tietoja paikkakunnan palveluista, karttoja, ohjeita ja järjestyssäännöt. Asiakkaan tulee tutustua huolella vuokrakohteen käyttöön liittyviin ohjeisiin. Kannattaa käydä myös sivulla ”Reissuvinkkejä”.